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About Sourdough bread

私たちは世田谷区梅ヶ丘にある「サワードゥブレッド」専門店です。
2023年3月にオープンしました。

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サワードゥブレッドは小麦粉、塩、水と、自然発酵させた天然酵母から作られるシンプルなパンです

粉の風味を強く感じられ、ほどよい酸味もあり、
1日目はもちろん、2日目から旨み(風味)がさらに出てきます

作り手の酵母の育て方によってお店独自の味となっていき、
気温や湿度でも違いが出ます

365日違う表情のパンを楽しんでください

Sourdough bread is a simple bread made by flour, salt, water and fermented natural yeast.
You can taste the combination of its strong flavor of the flour and its pleasant sourness and not only in the first day but also it enhances its flavor in the second day.
Air temperature, humidity and how you grow the yeast by its maker; will affect the taste.
365 days, this bread never tastes the same and we'd like you to enjoy that only moment.